Uitwisselingsmotocross

Aanmelden

Aan Uitwisselingsmotocross wedstrijden kan alleen worden deelgenomen door leden van de organiserende clubs: BMAC Borculo, HALMAC Halle, HAMAC Harfsen, MSV-NOV Heerde, MAC de Holterberg Holten, HAMC St Isidorushoeve, MAC Sport en Vriendschap Lochem, MC Ons Genoegen Markelo, MC Nijverdal-Hellendoorn, MC Ruurlo en VAMC de Graafschaprijders Vorden.

Iedere deelnemer moet zich één keer per jaar (voor aanvang van het seizoen) aanmelden voor deelname aan de Uitwisselingsmotocross competitie.
 
Om aan een wedstrijd mee te kunnen doen moet je uiterlijk op donderdag voor het evenement voor 19:00 uur op de deelnemerslijst staan. Aanmelden van nieuwe deelnemers op de dag van de wedstrijd is niet mogelijk.

Houders van een Motocross licentie vanaf 125cc (KNMV Jeugd, Cup, Nationaal en Inter of gelijkwaardig van andere bond) of een internationale Enduro of internationale Supermoto licentie moeten deelnemen in de Superklasse, zij kunnen dus niet deelnemen in de klassen 125cc, 250cc en 500cc. Een uitzondering geldt voor dames en voor licentiehouders van 45 jaar en ouder, zij mogen in de Dames/V45+ klasse deelnemen (bij aanmelding voor aanvang van het seizoen moet de keuze worden gemaakt).
 
Voor de toekenning van rijnummers gaan door de KNMV toegewezen rijnummers voor, daarna wordt rekening gehouden met rijnummers van het voorgaande jaar, verder in volgorde van binnenkomst. Het rijnummer wordt pas toegekend als het transpondernummer is doorgegeven. Gebruik van dezelfde transponder door meerdere deelnemers wordt afgeraden en is geheel voor risico van de betreffende deelnemers. Bij aanmelding na 31 januari vervalt het recht op een rijnummer.

Bij de aanmelding hoeft niet betaald te worden, de deelnemer betaalt het inschrijfgeld van € 20 per wedstrijd aan de organisator op de dag van het evenement.

Klik hier om je aan te melden voor deelname aan de rest van de UMX competitie.