Home Events - BMAC Borculo Toer BMAC Mamola Herfsttintentoertocht

BMAC Mamola Herfsttintentoertocht

Op zondag 8 oktober 2023 organiseren BMAC Borculo en Mamola Motoren de Herfsttintentoertocht.

De tocht kan in vier afstanden gereden worden. Toerleden van BMAC Borculo hoeven zich niet aan te melden, zij krijgen de route per e-mail toegestuurd in de week voor het evenement.

Niet-leden kunnen zich vooraf aanmelden tot vrijdag 6 oktober 2023 voor 19:00 uur via de kalender op de website, de kosten zijn €5 voor de routes. Klik op “registreren” bovenaan dit scherm en betaal €5 met iDeal. Als aanmelden niet lukt ga dan naar de login pagina om in te loggen en je daarna opnieuw aan te melden. Dan wordt de route per e-mail toegestuurd in de week voor het evenement.

Motorrijders kunnen starten tussen 9 en 11 uur vanaf de speciaal voor deze gelegenheid geopende motorzaak aan het Molenveld 2 in Laren (Gld).

De deelnemers worden ontvangen met een kop koffie of thee en hebben daarna de mogelijkheid om de route in hun GPS-toestel te laten zetten. De route wordt aangeboden voor Garmin en TomTom toestellen.

Voor eventuele vragen kun je mailen naar toer@bmac-borculo.nl.

Inschrijven

Deelname BMAC Mamola Herfsttintentoertocht met route op GPS
€ 5

1 Ticket geselecteerd.

Eén route

Het Deelname BMAC Mamola Herfsttintentoertocht met route op GPS ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

zo 08 okt 2023

Tijd

09:00 - 18:00