Home Events BMAC Mamola Lentetoertocht

BMAC Mamola Lentetoertocht

Op zondag 7 mei 2023 organiseren BMAC Borculo en Mamola Motoren de Lentetoertocht. De tocht kan in twee afstanden gereden worden en voert door het grootste deel van Gelderland en een prachtig stukje Achterhoeks landschap.

Motorrijders kunnen starten tussen 9 en 11 uur vanaf de speciaal voor deze gelegenheid geopende motorzaak aan het Molenveld 2 in Laren (Gld). De deelnemers worden ontvangen met een kop koffie of thee en hebben de mogelijkheid om de route in hun GPS-toestel te laten zetten. De route wordt aangeboden voor Garmin en TomTom toestellen.

Voor leden: toerleden van BMAC Borculo hoeven zich niet aan te melden, zij krijgen de route per e-mail toegestuurd in de week voor het evenement.

Voor niet-leden: klik op “registreren” bovenaan dit scherm en betaal €5 met iDeal. Als aanmelden niet lukt ga dan naar de login pagina om in te loggen en je daarna opnieuw aan te melden. Dan wordt de route per e-mail toegestuurd in de week voor het evenement.

Online aanmelden is mogelijk tot vrijdag 5 mei 2023 voor 19:00 uur. Daarna is aanmelden en betalen nog mogelijk op de startlocatie bij Mamola Motoren in Laren (Gld).

Evenement boeken

Deelname met route op GPS € 5

Eén route

1 Ticket selected.

Available Tickets: Onbeperkt

The Deelname met route op GPS ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Datum

zo 07 mei 2023

Tijd

09:00 - 18:00
REGISTREREN

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën

    • Geen categorieën