UMX Aanmelden

Aan UMX wedstrijden kan alleen worden deelgenomen door leden van de organiserende clubs: BMAC Borculo, HALMAC Halle, HAMAC Harfsen, MSV-NOV Heerde, MAC de Holterberg Holten, HAMC St Isidorushoeve, MAC Sport en Vriendschap Lochem, MC Ons Genoegen Markelo, MC Nijverdal-Hellendoorn, MC Ruurlo en VAMC de Graafschaprijders Vorden.

Iedere deelnemer moet zich één keer per jaar (voor aanvang van het seizoen) aanmelden voor deelname aan de Uitwisselingsmotocross competitie.

Daarnaast moet iedere deelnemer zich voor iedere wedstrijd online aanmelden via de website van de organisator. Om aan een wedstrijd mee te kunnen doen moet je uiterlijk op donderdag voor het evenement voor 19:00 uur op de deelnemerslijst staan. Aanmelden van deelnemers is daarna niet meer mogelijk.

Houders van een Motocross startlicentie vanaf 125cc (KNMV Jeugd, Cup, Nationaal, Inter of gelijkwaardig van een andere bond) of een internationale Enduro of internationale Supermoto licentie moeten deelnemen in de Superklasse, zij kunnen dus niet deelnemen in de klassen 125cc, 250cc en 500cc. Een uitzondering geldt voor dames en voor licentiehouders van 45 jaar en ouder, zij mogen in de Dames/V45+ klasse deelnemen (bij aanmelding voor aanvang van het seizoen moet de keuze worden gemaakt).

Voor de toekenning van aangevraagde rijnummers gaan door de KNMV toegewezen rijnummers voor, daarna wordt rekening gehouden met rijnummers van het voorgaande jaar, verder in volgorde van aanmelding. Het rijnummer wordt pas toegekend als het transpondernummer is doorgegeven. Het toegekende rijnummer wordt vermeld op de Deelnemerslijst. Gebruik van dezelfde transponder door meerdere deelnemers wordt afgeraden en is geheel voor risico van de betreffende deelnemers. Bij aanmelding na 31 januari vervalt het recht op een rijnummer.

Bij de aanmelding voor deelname aan de competitie hoeft niet betaald te worden, de deelnemer betaalt het inschrijfgeld van € 20 per wedstrijd aan de organisator (vooraf via iDeal of ter plaatse op de dag van het evenement, zoals door de organisator per wedstrijd aangegeven).

Klik hier om je aan te melden voor deelname aan de UMX competitie (één keer per jaar) en ga voor iedere wedstrijd naar de website van de organisator om je daar voor donderdag 19:00 uur aan te melden voor de betreffende wedstrijd.