Motocross

Motocross nieuws

Op dinsdag 21 september 2021 is het Kappermaat circuit geopend voor vrije training van 17:30 tot 19:00 uur. Dit is de laatste keer dit jaar dat het circuit op dinsdag is geopend. Deelname is mogelijk met een motocross jaarlidmaatschap van BMAC Borculo of MC Ruurlo of met een daglidmaatschap voor € 15. Vooraf aanmelden via de kalender op de website (maximaal 45 deelnemers, vol is vol).


Op zaterdag 25 september 2021 is het Kappermaat circuit gesloten voor training i.v.m. de voorbereidingen voor de UMX. Vanaf 9 uur wordt gewerkt op en rond de baan, alle hulp is welkom!


Op zondag 26 september 2021 organiseert BMAC Borculo in samenwerking met MC Ruurlo een Uitwisselingsmotocross voor alle klassen behalve 50cc, 65cc en Super op het Kappermaat circuit in Borculo. Klik hier om je aan te melden en te betalen voor deze wedstrijd, uiterlijk donderdag 23 september 2021 voor 19:00 uur (let op dat je vooraf ook bent aangemeld voor deelname aan de UMX competitie en op de UMX deelnemerslijst staat).

UMX Borculo 2021-09-26 Tijdschema


De maatregelen rondom het coronavirus:
- Deelname aan trainingen is alleen mogelijk met een motocross jaarlidmaatschap van BMAC Borculo of MC Ruurlo, niet met een daglidmaatschap;
- Iedere deelnemer moet zich voor de training melden bij de inschrijfbalie op het circuit met een geldige KNMV-licentie;
- Iedereen op het terrein is verplicht om minimaal 1,5 meter afstand te houden van andere personen;
- Wijzigingen voorbehouden, de nieuwste algemene richtlijnen en protocollen blijven van toepassing.

Bericht over eventuele afgelasting staat hier op zaterdag voor 11:00 uur en op dinsdag voor 15:00 uur.