Verkeer

Verkeer nieuws

 

 

 

Gezocht motorverkeersregelaars voor de Vuelta in 2022

Op 19-20 en 21 augustus 2022 is de wielerronde van Spanje in Nederland. De start vindt plaats in Utrecht waarna de volgende dagen in Gelderland en Brabant gereden gaat worden.

Op vrijdag 19 augustus een ploegentijdrit in het centrum van Utrecht. (middag-avond)
Op zaterdag 20 augustus een etappe tussen ’s Hertogenbosch en Utrecht. (dag etappe)
Op zondag 21 augustus een etappe Breda- Breda. (dag etappe)

De Borculose Motor en Auto Club (BMAC) gaat dit evenement begeleiden met een zeer groot aantal verkeersregelaars die zich per motor verplaatsen. De club heeft al eerder grote evenementen begeleid, waaronder de Vuelta in 2009, Tour de France in 2015 en de Giro d’Italia in 2016.

De BMAC is op zoek naar motorrijders die mee willen helpen om de Vuelta in 2022 tot een succes te maken door zich in te zetten als motorverkeersregelaar.

De BMAC zorgt voor:
– een online instructie tot verkeersregelaar.
– de benodigde lunches en warme maaltijden.
– een duidelijke post/taakinstructie.
– een briefing ter plaatse, voorafgaand aan het evenement.
– een verzamellocatie nabij de start van het evenement.
– en “last but not least” een vergoeding per dag voor jouw aanwezigheid.

Door het invullen van dit formulier kunt u zich aanmelden als verkeersregelaar voor dit evenement. Wilt u meer informatie dan kunt u een mail sturen naar verkeer@bmac-borculo.nl

Met vriendelijke motorgroeten,
Team motorbegeleiding BMAC Borculo


GESLAAGDE MOTORVERKEERSBEGELEIDING BIJ RONDE VAN DE ACHTERHOEK

Op zondag 29 augustus 2021 hebben een groot aantal verkeersregelaars namens BMAC Borculo het verkeer in goede banen geleid tijdens de wielerronde.

Ondanks het regenachtige weer verscheen iedereen op tijd bij het verzamelpunt in Bredevoort. Ook de bezetting van de posten is over het algemeen prima geweest. Hulde daarvoor. Wij kunnen nog zoveel regelen maar mede door de inzet van de verkeersregelaars kon de ronde verreden worden.

Omdat de ronde opgewaardeerd is tot een officiële UCI koers is het niveau van de renners hoger en daarmee verloopt de koers sneller. Er hebben zich mede daardoor wel kleine voorvallen voorgedaan. Wij zijn daarvan op de hoogte en deze zullen meegenomen worden in de evaluatie met alle geledingen.

Verkeersregelaars die nog in het bezit zijn van een verkeersregelaar hesje van de BMAC, kunnen dat inleveren op dinsdagavond of op zaterdag overdag op het crosscircuit van de BMAC, zodat we het bij een volgende inzet weer kunnen gebruiken.

Het adres is De Brille 1, 7261 PC Ruurlo.

Team motorbegeleiding van de BMAC