Sponsors

Hoofdsponsor BMAC Borculo

 

 

Materiaalsponsors BMAC Borculo

 

 

Sponsors gezocht voor renovatie Kappermaat circuit en clubgebouw 2020-2022!

BMAC Borculo gaat van 2020 tot en met 2022 groot onderhoud uitvoeren aan het clubgebouw op het Kappermaat circuit. De kantine wordt voorzien van een nieuwe achterwand en een nieuw dak, die na 30 jaar dienst aan vervanging toe waren. De losse containers gaan weg en deze worden vervangen door een nieuwe loods, waarin de tractoren, gereedschappen en materialen een plaats gaan vinden. Het bestemmingsplan is aangepast en de bouwvergunning is binnen, er is inmiddels een begin gemaakt met de werkzaamheden.

Ook het Kappermaat circuit zelf krijgt een grote onderhoudsbeurt om te voldoen aan de nieuwste circuitnormen en veiligheidseisen van de KNMV. Alle autobanden en afzettingen met touw en palen zijn inmiddels verwijderd. Deze worden voor de start van seizoen 2021 vervangen door zandwallen en nieuwe afzettingen, die voor een deel al zijn geplaatst. Ook de publieksafzettingen zijn aangepast en vernieuwd om ervoor te zorgen dat alle toeschouwers een veilige plek hebben.

Voor deze activiteiten is veel geld nodig. We hebben eigen middelen, aangevuld met een subsidie vanuit Fonds 2013. Dit is niet voldoende om alles te kunnen betalen. Daarom zijn we op zoek naar bedrijven en mensen die ons willen ondersteunen om de begroting rond te maken.

Club van 1000

Bedrijven die ons willen helpen met het realiseren van de vernieuwingen van het clubgebouw en het circuit kunnen zich aanmelden voor de Club van 1000. Voor een bedrag van € 1000 krijgt u een vermelding op een bord bij het nieuwe clubgebouw en uw logo wordt op onze website opgenomen, met een link naar uw website. U kunt zich aanmelden voor de club van 1000 via info@bmac-borculo.nl en dan ontvangt u een factuur van onze penningmeester.

Club van 100

Leden en andere fans die een bijdrage willen leveren aan de vernieuwingen van het clubgebouw en het circuit zijn van harte welkom. Voor een bedrag van € 100 krijgt u een vermelding in de lijst met namen op onze website. U kunt zich aanmelden voor de club van 100 via info@bmac-borculo.nl en dan ontvangt u een betaalverzoek van onze penningmeester.