Sponsors

Hoofdsponsor BMAC Borculo

 

 

Sponsors BMAC Borculo


 

Sponsors gezocht voor renovatie clubgebouw!

BMAC Borculo voert in de periode van 2020 tot en met 2024 groot onderhoud uit aan het clubgebouw op het Kappermaat circuit. De kantine is voorzien van een nieuwe achterwand en een nieuw dak, die na 30 jaar dienst aan vervanging toe waren. De losse containers gaan weg en deze worden vervangen door een nieuwe loods, waarin de tractoren, gereedschappen en materialen een plaats gaan vinden. Het bestemmingsplan is aangepast en de bouwvergunning is binnen, er is inmiddels een begin gemaakt met de werkzaamheden.

Ook het Kappermaat circuit zelf heeft een grote onderhoudsbeurt gehad om te voldoen aan de nieuwste circuitnormen en veiligheidseisen van de KNMV. Alle autobanden en afzettingen met touw en palen zijn verwijderd en vervangen door zandwallen en nieuwe afzettingen. Ook de publieksafzettingen zijn aangepast en vernieuwd om ervoor te zorgen dat alle toeschouwers een veilige plek hebben.

Voor deze activiteiten is veel geld nodig. We hebben eigen middelen, aangevuld met een subsidie vanuit Fonds 2013, en we worden geholpen door een aantal trouwe (materiaal)sponsors. Dit is niet voldoende om alles te kunnen betalen. Daarom zijn we op zoek naar bedrijven en mensen die ons willen ondersteunen om de begroting rond te maken.

Club van 1000

Bedrijven die ons willen helpen met het realiseren van de vernieuwingen van het clubgebouw kunnen zich aanmelden voor de Club van 1000. Voor een bedrag van € 1000 krijgt u een vermelding op een bord bij het nieuwe clubgebouw en uw logo wordt op onze website opgenomen, met een link naar uw website. U kunt zich aanmelden voor de club van 1000 via info@bmac-borculo.nl en dan ontvangt u een factuur van onze penningmeester. Ook als u ons op een andere manier kunt ondersteunen nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. Alvast bedankt!

Club van 100

Leden en andere fans die een bijdrage willen leveren aan de vernieuwingen van het clubgebouw zijn van harte welkom. Voor een bedrag van € 100 krijgt u (als u daarvoor toestemming geeft) een vermelding in de lijst met namen op onze website. U kunt zich hier aanmelden en via iDeal betalen voor de club van 100. Alvast bedankt!

Leden Club van 100
Aart Meutstege
Brommercross Team Angoan
Dick Daalwijk
Geert Weijs
Gerko Hulshof
Hans en Bart de Gier
Henk Bannink
Henk Kromdijk
Henk Schuizeman
Henkjan Somsen
Jan Dinkelman
Lib-Enduro Koen en Jurgen van Dort
Martijn Spliethof
MX Team Achterhoek
Reint Bos
Viola Oorschot