Toer

Toer nieuws

 

BMAC Mamola Herfsttintentoertocht

Op zondag 17 Oktober 2021 organiseren BMAC Borculo en Mamola Motoren de Herfsttintentoertocht.

De tocht kan in drie afstanden gereden worden en voert door het grootste deel van Gelderland en een prachtig stukje Achterhoekse landschap.

Toerleden van BMAC Borculo hoeven zich niet aan te melden, zij krijgen de route per e-mail toegestuurd in de week voor het evenement.

Niet-leden kunnen zich vooraf aanmelden tot 14 oktober voor 19.00 uur via de kalender op de website, dan krijg je de routes toegestuurd per email na 14 oktober, de kosten zijn € 5,- voor de routes:

De korte route = 100 km.
De middelste route = 160 km.
De lange route = 240 km.

Motorrijders kunnen starten tussen 9 en 11 uur vanaf de speciaal voor deze gelegenheid geopende motorzaak aan het Molenveld 2 in Laren (Gld).

De deelnemers worden ontvangen met een kop koffie of thee welke ze buiten kunnen nuttigen, en hebben daarna de mogelijkheid om de route in hun GPS-toestel te laten zetten. De route wordt aangeboden voor Garmin en TomTom toestellen.

Op 16 Oktober staat de meest recente up to date informatie op de website over de gang van zaken voor 17 Oktober vermeld.

Voor eventuele vragen kun je mailen naar toer@bmac-borculo.nl.

Voor niet-leden: klik op "registreren" op de kalender en betaal €5 met iDeal. Dan wordt de route per e-mail toegestuurd in de week voor het evenement.