Verkeer Informatie

BMAC Borculo beschikt over een groot team van ervaren en gemotiveerde mobiele motorverkeersregelaars en verzorgt projectmatig de aanpak, planning en inzet van motorverkeersregelaars bij uw mobiele evenementen.

Daarnaast stelt BMAC Borculo motorverkeersregelaars beschikbaar aan teams die een tijdelijke uitbreiding van hun capaciteit behoeven. Onder alle omstandigheden werken wij samen met de politie, collega motorclubs, KNMV en andere organisaties op het gebied van verkeersveiligheid.

BMAC Borculo heeft zich gespecialiseerd in mobiele evenementen, waarbij de planning op het gebied van juistheid en tijdigheid m.b.t. de inzet van mobiele verkeersregelaars een belangrijke rol kan spelen.

BMAC Borculo heeft in de afgelopen jaren uitgebreide ervaring op gedaan met spraakmakende rondes zoals de wielerronde “Borculo Classic”, wielerronde van Spanje (“Vuelta”), de Tour de France, de wielerronde van Italië (“Giro d’Italia”) en diverse evenementen anders dan wielrennen zoals b.v. “Keep Them Rolling”.

Indien u een evenement organiseert, waarbij sprake is van mobiliteit, zoals bijvoorbeeld een wielerwedstrijd, en de inzet van ervaren motorverkeersbegeleiders gewenst is, neem dan eens contact op met verkeer@bmac-borculo.nl om u te informeren over wat BMAC Borculo en ons team van gemotiveerde mobiele motorverkeersregelaars voor u kan betekenen.